Filtrovaná káva
Filtrovaná káva
Privat Kaffee
S nádechem černého rybízu
Intenzita:56
Pražení:26
500 g zrnkové kávy
399Kč
Kč/kg 798
Privat Kaffee
S nádechem lískového oříšku
Intenzita:26
Pražení:36
500 g zrnkové kávy
399Kč
Kč/kg 798
Privat Kaffee
S čokoládovým nádechem
Intenzita:36
Pražení:26
500 g zrnkové kávy
399Kč
Kč/kg 798
Limitované edice
Vhodné příslušenství
Káva 2+1 zdarma
Kupte dvě balení libovolné zrnkové, mleté nebo instantní kávy a třetí nejlevnější dostanete jako dárek.
Pro uplatnění výhody je třeba přihlášení k TchiboCard účtu. Následně vložte do nákupního košíku 3 libovolná balení zrnkové, mleté nebo instantní kávy. Cena nejlevnější z nich se poté v košíku odečte automaticky. Benefit není možné kombinovat s jinými akcemi.
Ještě nemáte TchiboCard?
Pro uplatnění výhody je třeba přihlášení k TchiboCard účtu. Následně vložte do nákupního košíku 3 libovolná balení zrnkové, mleté nebo instantní kávy. Cena nejlevnější z nich se poté v košíku odečte automaticky. Benefit není možné kombinovat s jinými akcemi.
Ještě nemáte TchiboCard?
Také by se Vám mohlo líbit
Filtrovaná káva – kávový požitek připravený snadno a rychle
Máloco voní ráno tak nádherně jako čerstvě spařená filtrovaná káva. I chuťově je tato jednoduše připravená káva pro vyznavače černých zrnek opravdovým potěšením. Právě proto je dnes filtrovaná káva oblíbenější než kdy předtím.
„Filtrovaná káva slaví svůj voňavý comeback! V Tchibo najdete pro jakékoli chuťové preference nejvyšší kvalitu,“ ví i kávový someliér Tchibo Benjamin Widegreen.
Filtrovanou kávu si připravíte snadno – za použití kávovaru, ručně s konvičkou pour over nebo s konvičkou se stlačovacím sítkem – french pressem. V Tchibo objevíte celý svět filtrované kávy. Volte mezi zrnkovou kávou a již namletou variantou a přesvědčte se sami o jedinečné chuti naší kvalitní filtrované kávy.
„Filtrovaná káva slaví svůj voňavý comeback! V Tchibo najdete pro jakékoli chuťové preference nejvyšší kvalitu,“ ví i kávový someliér Tchibo Benjamin Widegreen.
Filtrovanou kávu si připravíte snadno – za použití kávovaru, ručně s konvičkou pour over nebo s konvičkou se stlačovacím sítkem – french pressem. V Tchibo objevíte celý svět filtrované kávy. Volte mezi zrnkovou kávou a již namletou variantou a přesvědčte se sami o jedinečné chuti naší kvalitní filtrované kávy.
Celý svět prémiové kávy Tchibo Privat Kaffee
Privat Kaffee od Tchibo je překapávaná káva prémiové kvality. Všechny čtyři druhy jsou sestavené výhradně z kávových zrnek Arabica z trvale udržitelné zemědělské produkce. Káva se sklidí a následně se s velkou péčí našich mistrů pražičů praží odděleně tak, aby vynikla její vůně. Exkluzivní požitek – díky kvalitním zrnkům výhradně z farem s certifikátem Rainforest Alliance. Takto se v Tchibo zasazujeme o zachování životního prostředí v zemích, odkud naše káva pochází.
Najděte si mezi našimi čtyřmi druhy z řady Privat Kaffee Tchibo svého favorita:
- Privat Kaffee Latin Grande: ¡Bienvenidos América Latina! Zde se koncentrují nejlepší zrnka z Jižní Ameriky. Připravíte si z nich dokonalou překapávanou kávu s vyváženou chutí a jemným nádechem čokolády.
- Privat Kaffee Brazil Mild: Vlhké teplé podnebí, úrodná půda a slunce do sytosti, to vše slibuje zcela výjimečný požitek z kávy. Zrnka kávy Arabica do této harmonické speciality Privat Kaffee zrají v nadmořské výšce zhruba 1 000 metrů. Jemná chuť, s dotekem lískových oříšků.
- Privat Kaffee African Blue: Vítejte na Východoafrické vysočině – v kolébce kávy. Teplé rovníkové slunce a vulkanická půda ve výškách až 2 500 metrů propůjčují této kávě z řady Privat Kaffee Tchibo výjimečný charakter. Naše káva African Blue má výraznou chuť a je ozvláštněna jemně ovocným dotekem černého rybízu.
- Privat Kaffee Colombia Fino: Tato zrnka kávy Arabica jsou ryzího původu – uzrála v kolumbijských Kordillerách, které jsou součástí And. Na vulkanické půdě v polostínu, který vrhají stromy v rovníkovém slunci, jsou zajištěny ideální podmínky pro pěstování vysoce kvalitní kávy. 100% jemně kořenitá chuť, která je díky šetrné dekofeinaci zachována v celé své nádheře.
Kvalita a odpovědnost – káva produkovaná za trvale udržitelných podmínek
"Za svou jedinečnou chuť vděčí kávová zrnka především klimatickým podmínkám vládnoucím v místech, odkud káva pochází. Spousta slunce, vlhké a teplé podnebí a úrodná půda – to mají náchylné rostliny kávovníku rády. Třeba v Etiopské vysočině najdete i dnes kávové farmy, které kávu pěstují a sklízejí tradičním způsobem – bez chemických hnojiv. Plody kávovníku do naší překapávané kávy Tchibo v bio kvalitě se zde po jednom s láskou trhají ručně. Farmy, jako jsou tyhle, mají naši podporu.
I naše kávy z řady Privat Kaffee jsou sestaveny ze zrnek pocházejících z farem s certifikátem Rainforest Alliance – z trvale udržitelné zemědělské produkce. Ve spolupráci s nezávislými ekologickými organizacemi dlouhodobě podporujeme zlepšování životních podmínek pěstitelů kávy a přispíváme k zachování cenného přírodního prostředí. Aby půda zůstala v dlouhodobém horizontu zdravá a úrodná, zasazujeme se o to, aby se nepoužívaly pesticidy ani chemická hnojiva – s ohledem na životní prostředí. Naše káva se zelenou žabkou se tak všechna vyrábí ekologicky a sociálně únosným způsobem."
I naše kávy z řady Privat Kaffee jsou sestaveny ze zrnek pocházejících z farem s certifikátem Rainforest Alliance – z trvale udržitelné zemědělské produkce. Ve spolupráci s nezávislými ekologickými organizacemi dlouhodobě podporujeme zlepšování životních podmínek pěstitelů kávy a přispíváme k zachování cenného přírodního prostředí. Aby půda zůstala v dlouhodobém horizontu zdravá a úrodná, zasazujeme se o to, aby se nepoužívaly pesticidy ani chemická hnojiva – s ohledem na životní prostředí. Naše káva se zelenou žabkou se tak všechna vyrábí ekologicky a sociálně únosným způsobem."
Příprava filtrované kávy – umění spařování kávy
Když už jste ve velkém světě kávy Tchibo našli svou oblíbenou kávu, ukážeme Vám, jak si z ní připravit dokonalý nápoj. Vždyť i příprava filtrované kávy je pro znalce opravdovým uměním.
Správně namletá káva Požitek z kávy vzniká už při mletí zrnek. Pokud si zrnkovou kávu melete sami čerstvě před spařením, v mlýnku dbejte na to, aby káva byla namletá rovnoměrně. Na přípravu filtrované kávy se doporučuje káva namletá na středně hrubo.
Příprava s ručním filtrem Nyní si svou filtrovanou kávu můžete připravit pomocí ručního filtru. Do kávového filtru vložte papírový filtr, propláchněte ho horkou vodou, dejte do něj mletou kávu a krouživými pohyby ji přelévejte horkou vodou (ideálně ohřátou na teplotu mezi 92 a 96 °C).
Káva z konvičky pour over Zde se filtrovaná káva připravuje v malé konvičce z borosilikátového skla pomocí permanentního filtru. Konvička pour over se používá neuvěřitelně snadno: do filtru dáte mletou kávu, následně filtr naplníte vodou a necháte kávu „rozkvést“. Poté co voda proteče, zbytek vody naléváte krouživými pohyby od středu filtru směrem ven. Káva z pour overu je hotová!
Příprava filtrované kávy v konvičce se stlačovacím sítkem, tzv. french press Jedna z metod oblíbená už několik desetiletí: vynikající káva připravená v konvičce se stlačovacím sítkem. Příprava je snadná – potřebujete pouze samotnou konvičku, mletou kávu a horkou vodu. Na rozdíl od použití filtru zde oleje obsažené v kávě zůstávají v nápoji, a vytvářejí tak harmonickou vůni. Přečtěte si zde, jak si v konvičce se stlačovacím sítkem připravit dokonalou filtrovanou kávu.
Správně namletá káva Požitek z kávy vzniká už při mletí zrnek. Pokud si zrnkovou kávu melete sami čerstvě před spařením, v mlýnku dbejte na to, aby káva byla namletá rovnoměrně. Na přípravu filtrované kávy se doporučuje káva namletá na středně hrubo.
Příprava s ručním filtrem Nyní si svou filtrovanou kávu můžete připravit pomocí ručního filtru. Do kávového filtru vložte papírový filtr, propláchněte ho horkou vodou, dejte do něj mletou kávu a krouživými pohyby ji přelévejte horkou vodou (ideálně ohřátou na teplotu mezi 92 a 96 °C).
Káva z konvičky pour over Zde se filtrovaná káva připravuje v malé konvičce z borosilikátového skla pomocí permanentního filtru. Konvička pour over se používá neuvěřitelně snadno: do filtru dáte mletou kávu, následně filtr naplníte vodou a necháte kávu „rozkvést“. Poté co voda proteče, zbytek vody naléváte krouživými pohyby od středu filtru směrem ven. Káva z pour overu je hotová!
Příprava filtrované kávy v konvičce se stlačovacím sítkem, tzv. french press Jedna z metod oblíbená už několik desetiletí: vynikající káva připravená v konvičce se stlačovacím sítkem. Příprava je snadná – potřebujete pouze samotnou konvičku, mletou kávu a horkou vodu. Na rozdíl od použití filtru zde oleje obsažené v kávě zůstávají v nápoji, a vytvářejí tak harmonickou vůni. Přečtěte si zde, jak si v konvičce se stlačovacím sítkem připravit dokonalou filtrovanou kávu.